Evenement informatie


Algemeen

De Alphense Oktoberfeesten worden dit jaar voor de achtste keer georganiseerd en dit jaar staat onze festhalle weer op het evenemententerrein aan de Bijlen (dagcamping naast de zegerplas). De organisatie is nog akltijd in handen van 2 echte alphenaren die er gezamenlijk weer een spetterend feest van zullen maken! Het evenement is dit jaar 1 avond en buiten de knallende optredens kun u natuurlijk ook genieten van een hapje en een drankje!

 

De Alphense Oktoberfeesten zijn alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder, hier zal streng op worden gecontroleerd!


Openingstijden

 

Deur open 18.30 uur  

De deur sluit om 20.30 uur!

Einde feest 0.00 uur


Locatie

De Alphense Oktoberfeesten vinden plaats op het evenemententerrein aan de Bijlen naast de Zegerplas waar ook het Zomerspektakel plaats vindt.

 

 

adres:

De Bijlen

Alphen aan den Rijn


Dress Code

Er is een dress code voor de Alphense Oktoberfeesten en dat is voor de vrijdag skipak, skibril of andere wintersport kleding en voor de zaterdag natuurlijk lederhosen voor de heren en dirndl's voor de dames!

Natuurlijk hoef je niet persé uitbundig verkleed te komen maar draag iets in de stijl dan val je niet buiten de boot!!


Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid bijvoorbeeld op het parkeerterrein naast de Lodge en het parkeerterrein naast de Max.


Statiegeld

Dit jaar gaan we werken met statiegeld bekers wat inhoud dat je bij binnenkomst een bekermunt krijgt welke je kan inwisselen voor een beker. Als je een nieuw drankje wil dan moet je de oude beker weer inleveren anders betaal je een 1/2 muntje voor een nieuwe beker. Zo houden we ons evenement schoon en verbruiken we minder plastic.

Huisregels

Minimum leeftijd 18 jaar, Legitimatie verplicht!

 

Geen toegang aan personen die in welke vorm dan ook overlast en/of agressiviteit met zich meebrengen.

 

Geen toegang aan personen in bezit en/of onder invloed van drugs. 

 

Geen toegang aan personen in het bezit van wapens.

 

Verboden goederen te verhandelen in of rondom tent, het geen bij de wet niet toegestaan is.

 

Ter bescherming van uw eigen en andermans veiligheid kan men aan kleding/tassen worden gefouilleerd/gedetecteerd. Indien hieraan geen medewerking door de bezoeker wordt verleend, kan de toegang tot de tent worden ontzegd.

 

Voorwerpen die als wapen gebruikt zouden kunnen worden, worden in beslag genomen. De beslissing van de gastheer hieromtrent is bindend.

 

Wanneer iemand ongewenste intimiteiten/hinderlijk en of aanstootgevend gedrag vertoont kan hij of zij verwijderd worden.

 

Het is verboden Bekers of consumpties mee naar buiten te nemen.

 

Het is verboden eigen drank of etenswaren mee naar binnen te nemen

 

Bedreiging, mishandeling, intimidatie en andere vormen van agressie zijn verboden.

 

Jassen e.d. kunt je opslaan in een kluisje bij de ingang. De directie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor goederen die achtergelaten worden in de kluisjes of jassen die niet in een kluisje worden gestopt.

 

De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel, materiële en immateriële schade aan bezoekers.

 

Overtreding van het huisreglement kan leiden tot verwijdering.

 

Bij constatering van wangedrag of openbare geweldpleging wordt de politie gewaarschuwd.

 

Het is niet toegestaan om bierpullen en/of ander glas of borden op wat voor manier dan ook met opzet te breken is dit wel het geval zal degene die dit veroorzaakt direct toegang en/of verblijf in feesttent worden ontzegd en zal eventuele schade op deze worden verhaald.

 

Uitzonderingen op het huisreglement kunnen uitsluitend plaatsvinden in overleg met de organisatie.

 

Elke toezichthouder, bijzondere opsporingsambtenaar of overheidsfunctionaris dient zich bij binnentreden direct te legitimeren. Art 5:12 algemene wet bestuursrecht.